2733056236 6906131988 Αρεόπολη Λακωνίας geoplasia1@gmail.com
hero image
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 

 
 
 
 
Γεωπλασία Mάνη Events 
Κέντρο Κήπου Αρεόπολη Λακωνίας
 
 
 
 

Το Γεωπλασία Mani Events <<κέντρο κήπου>> δραστηριοποιείται από το 2017 στην περιοχή της Μάνης, πιο συγκεκριμένα στην Αρεόπολη Λακωνίας με προϋπηρεσία και εμπειρία στο αντικείμενο από το 1995 στην Αθήνα.

Η επιχείρησή μας δημιουργήθηκε για να εμπλουτίσει τον κήπο σας με χρώματα και αρώματα και να σας προτείνει τα πιο ιδιαίτερα είδη δώρων για τους αγαπημένους σας.

Μέσα από την αγάπη για τον τόπο μας, τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και σεβασμό στη χλωρίδα του, μας δημιουργήθηκε η ιδέα του παραδοσιακού φραγκοσυκόδεντρου που στολίζουμε κάθε Χριστούγεννα. Ο κόσμος το έχει αγαπήσει τόσο πολύ που έχει ταξιδέψει παντού και έχει γίνει viral.

 
 
 
 
 
 
Με Αγάπη Συνέπεια

Στην επιχείρησή μας θα βρείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό για τον κήπο σας, καλής ποιότητας λιπάσματα, τεράστια ποικιλία σπορικών ειδών και υπέροχες γλάστρες διαφόρων μεγεθών για να αναδείξετε το σπίτι, το μπαλκόνι, τον κήπο ή και την βεράντα σας με τα όμορφα λουλούδια μας.

Επιπλέον η επιχείρησή μας αναλαμβάνει υπηρεσίες στολισμού για γάμους, για βαπτίσεις και για εκδηλώσεις παντός τύπου με ευλάβεια και επαγγελματισμό για να αντιπροσωπεύει εσάς και τις χρονικές συνθήκες. 

 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
ή επισκεφθείτε μας για να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας και να συζητήσουμε για την υλοποίηση της σκέψης σας.